Side 115

En plakatrest

I oktober 2015 fant jeg dette bildet på loftet. Jeg må ha vært i platebutikken i 1985 og tigd meg til en reklameplakat (eller tatt den ned fra en utevegg) med plata til Jonas Fjeld Band, klippet den i biter og rammet inn hovedmotivet. Jeg hadde det hengende på jobb (i en skikkelig snirklete ramme som både passet og ikke passet) i mange år, og ble aldri lei av det. Men jeg har skiftet kontor noen ganger. En gang kom ikke bildet opp igjen. Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med plakatresten, som er 34,5 cm bred og litt bredere enn et LP-cover. Vil du ha den? Jeg har skannet inn alt jeg har. Da jeg søkte etter bildet fant jeg bare lavoppløselige bilder på nettet. Derfor legger jeg det ut her. Trykk på bildet for høyere oppløsning.  Jeg fjerner det om jeg bryter noens (f.eks. EMIs) rettigheter (men 1985 er veldig lenge siden). Jeg har informert Rockipedia.

115_fig1_1985_skannet_plakat_emi_neck_n_neck_jonas_fjeld_band_lp_arctic_foto_leif_moe_nilsen_trykk_molvik_x900

EMI Neck’n Neck/Jonas Fjeld Band LP, Arctic/Foto Leif Moe Nilsen Trykk Molvik

Jeg har ikke noe spesielt forhold til Jonas Fjeld Band annet enn at jeg har stoppet opp og hørt litt ekstra noen ganger. Pluss dette fra 2002; fra en annen verden.

Bildet viser to EL. 16 (som NSB fikk i 1977) og en for meg ukjent amerikansk bilmodell (fra 50-60-tallet?)

Men denne kollisjonen mellom lokomotivene og menneskene. Er det en kollisjon vi er vitne til? Og hva er det som skjer der i støvlyset? Øyene; jeg vil ikke vite det. Men jeg tar godt tak i lyset fra baklyktene på amerikaneren. For å være med. Eller holde igjen.

English search terms: album, album cover, poster, record, LP record, train, EL. 16 NSB locomotive, American car (BMH:085 South Dakota), blinded

forrigeetc. (11.2015, 11.2023)

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.