Uten tittel

Jeg gikk innom byen en tur etter kontroll på poliklinisk. Over den store broa, over den store elva, som virket roligere enn den var. Det var veldig mye vann som fløt under meg hvert sekund. Jeg hadde nettopp stoppet og sett på vannet flere meter nedenfor.

(Hun hadde sagt at en av blodverdiene mine var for lav)

Over broa og på den andre siden så jeg at en av lysmastene hadde et skilt med to display. Det ene viste antall gående i dag, og det andre viste telleverdien for forrige måned. Jeg «oppdaget» det på en måte (jeg har sett det før) akkurat i det jeg passerte innunder. Jeg la merke til det nederste tallet. Det kom en klikkelyd fra boksen; og da jeg snudde meg og så opp la jeg merke til at jeg hadde blitt telt: tallet var økt med en.

(Kanskje vil det hjelpe å redusere på en av medisinene, hadde legen sagt. De beroliger immunsystemet mitt, alle sammen. Nå var det visst beroliget nok. Eller litt for mye)

Og på elvebredden sto det en gravemaskin som hadde avsluttet letingen etter de gamle brofundamentene fra middelalderen. De skal legge en ny voll der for å beskytte mot utrasing. Jeg vet ikke om de fant noe.

(Plutselig kjente jeg at det var godt å ha blitt telt)

| |

(5.11.2018) [8.11.2018]